Γίνε μέλος
Είστε πιστοί ακροατές μας; Αν ο Star 88.8 είναι και ο δικός σας αγαπημένος σταθμός, επωφεληθείτε από τα προνόμια που σας προσφέρουμε!
Γίνετε τώρα μέλη του Star 88.8, για να είστε εσείς αυτοί που θα απολαμβάνετε μοναδικά οφέλη!
Προνόμια σε πάρτι, τελευταίες ενημερώσεις για μουσικά δρώμενα, συμμετοχή σε κληρώσεις για προσκλήσεις και διάφορα άλλα δώρα είναι μερικά από αυτά που θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε.
Είμαστε μια ομάδα, με κοινό στόχο την καλύτερη ελληνική μουσική και την ψυχαγωγία των ακροατών μας. Γίνετε κι εσείς μέλη αυτής της ομάδας, για να είστε οι πρώτοι που θα ενημερώνεστε για ό, τι νέο κυκλοφορεί και φυσικά οι πρώτοι που θα έχετε ποσοστό συμμετοχής σε όλες τις κληρώσεις, αλλά και προνόμια σε συνεργαζόμενα καταστήματα!

Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την εγγραφή σου, ως μέλος του Star 88.8 fm αλλά και για το ενδιαφέρον σου να μαθαίνεις πρώτος όλα τα μουσικά νέα και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, όπως και για τις προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες που εξασφαλίζουμε για εσάς τα μέλη μας , μέσω των συνεργατών μας.
Λόγω της εφαρμογής του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) από τις 25 Μαΐου και έπειτα, για να είμαστε σε θέση  να επικοινωνούμε μαζί σου τα νέα του αγαπημένου σου ραδιοφώνου, αλλά και τα αποτελέσματα από συμμετοχές σε διαγωνισμούς, θα χρειαστεί να μας δώσεις την συγκατάθεσή σου παρακάτω.
Εμφάνιση πολιτικής ιδιωτικού απορρήτου

Βασ. Σοφίας 4  τ.κ. 67132 

Ξάνθη

E-mail : star888fm@gmail.com

Τηλ : 2541066604