Διαγωνισμός ELGYDIUM Anti-plaque

Ημερομηνία/Ώρα
18/03/2019 - 05/04/2019
Ολοήμερο


Τώρα μπορείς να κερδίσεις εντελώς δωρεάν, μία από τις 15 οδοντόπαστες ELGYDIUM Anti-plaque.

Η ELGYDIUM Anti-plaque βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας και πέτρας, που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ούλων. Η σύνθεσή της με χαμηλό δείκτη αποτριβής, εξασφαλίζει αποτελεσματικό βούρτσισμα χωρίς να φθείρει την αδαμαντίνη. Με ευχάριστη και δροσερή γεύση, η οδοντόπαστα ELGYDIUM είναι ο καλύτερος τρόπος διατήρησης της υγείας των δοντιών και των ούλων.

Όροι Διαγωνισμού:

  • Δήλωσε συμμετοχή στο τέλος του άρθρου, και κάνε κοινοποίηση στα Social.
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, πλην των παραγωγών του σταθμού και συγγενών τους.

 

Τα δώρα θα παραλαμβάνονται από τους νικητές στα γραφεία του σταθμού μας. ( Β. Σοφίας 4 Πλ. Αντίκα)
Σε περίπτωση που οι νικητές διανέμουν μακριά και μόνο τότε η αποστολή θα γίνεται μέσω courier.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 29/03/19 και οι νικητές θα ενημερωθούν με mail που έχουν δηλώσει στη σελίδα εγγραφής όπως θα ανακοινωθούν και από τη σελίδα μας στο facebook.

 

Όμορφο χαμόγελο για μια ζωή!

Η αποτελεσματική απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας με σωστή στοματική υγιεινή αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα για την πρόληψη και τον έλεγχο των προβλημάτων του στόματος, όπως είναι η ουλίτιδα και η τερηδόνα.

 

Ο καλύτερος τρόπος απομάκρυνσης της πλάκας είναι το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών. Καλό είναι να πλένουμε τα δόντια μετά από κάθε γεύμα, με μια μαλακή εως μέτρια οδοντόβουρτσα, σε σχήμα και μέγεθος που να ταιριάζει καλύτερα στο στόμα μας.

Η Elgydium θέλοντας πάντα να προσφέρει τη μέγιστη καθημερινή προστασία, δημιούργησε την οδοντόκρεμα Elgydium Antiplaque που βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού πλάκας και εξασφαλίζει ένα αποτελεσματικό βούρτσισμα.

 

Προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της πλάκας και της πέτρας, που ευθύνονται για τις πιο συχνές παθήσεις των δοντιών και των ούλων. Η σύνθεσή της βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού της βακτηριακής πλάκας και είναι ιδανική για το καθημερινό βούρτσισμα.

 

Με ευχάριστη και δροσερή γεύση, η οδοντόπαστα ELGYDIUM είναι ο καλύτερος τρόπος διατήρησης της υγείας των δοντιών και των ούλων, αφήνοντας ταυτόχρονα μια αίσθηση εξαιρετικού καθαρισμού.

Η ELGYDIUM Anti-plaque

  • ü Αναστέλλει τον σχηματισμό πλάκας, χάρη στη διγλoυκονική χλωρεξιδίνη.
  • ü Συμβάλλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας του pH του στόματος, χάρη στο ανθρακικό ασβέστιο.
  • ü Βοηθά στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων από τα δόντια.

 

Συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Οι συμμετοχές είναι κλειστές για αυτή την εκδήλωση.