Κάνε τη σωστή προβολή

Είστε επαγγελματίες και θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας; Μέσω του On Air Media Group στο οποίο ανήκει και ο Star 88.8 έχετε τη δυνατότητα να προβληθείτε με διάφορους τρόπους.

Star
Radio Dj 94,6
Metrofm200x200
Velvet

Μέλη του On Air Media Group είναι 8 ραδιοφωνικοί σταθμοί και 1 ηλεκτρονική εφημερίδα.

Με τα μέσα που διαθέτουμε επιτυγχάνουμε τη στοχευμένη προβολή της επιχείρησής σας, ανάλογα με αυτό που ζητάτε και σας προτείνουμε το καλύτερο δυνατό.

Πού στοχεύει η διαφήμισή σας;

Η μεγάλη γκάμα ραδιοφωνικών σταθμών του On Air Media Group εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα ακροατών που καλύπτει όλες τις ηλικίες και όλα τα είδη μουσικής. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κινηθείτε στοχευμένα στο συγκεκριμένο κοινό που θέλετε να απευθύνεται η διαφήμισή σας, ανάλογα με το “προϊόν” που προβάλλεται και εμείς σας προτείνουμε τα κατάλληλα μέσα για να το πετύχετε.

Kral Logo3
Gledi800x800
Logo Final Gold
Goal800x800

Σε πόσα μέσα θέλετε να προβληθείτε;

Όσο μεγαλύτερο είναι το διαφημιστικό target group, τόσο περισσότερα είναι και τα μέσα στα οποία μπορεί να προβληθεί η επιχείρησή σας. Εκτός από τα διαφημιστικά spot που θα ακούγονται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, υπάρχει δυνατότητα προβολής και στην ηλεκτρονική εφημερίδα thrakitoday.com μέσω αποκλειστικών αφιερωμάτων ή banner.

Με ποιο τρόπο μπορείτε να διαφημιστείτε;

Τα διαφημιστικά spot που θα παίζουν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της επιλογής σας είναι ένας από τους πολλούς τρόπους προβολής. Μπορείτε, επίσης, να γίνετε σπόνσορες σε εκπομπές, ένθετα ή ειδήσεις για να ακούγεται το spot της επιχείρησής σας σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Μ’ αυτό τον τρόπο στοχεύετε καλύτερα στο target group που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας της διαφήμισής σας!

Rithmos800x800
Thrakitoday

Για περισσότερες μεθόδους προβολής απευθυνθείτε στο διαφημιστικό μας τμήμα, στο τηλ. 2541083922. Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε τι ακριβώς θέλετε να προβάλλετε, πού στοχεύετε και τι προσδοκίες έχετε. Εξετάζουμε σοβαρά τα δεδομένα και προχωράμε στο σωστό σχεδιασμό της διαφήμισης, έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα!